Росія атакувала повстанців в районі падіння Су-24 - ЗМІ

Росія атакувала повстанців в районі падіння Су-24 - ЗМІ

Укрінформ
Російські війська в Сирії посилили бомбардування місць розміщення сирійських повстанців у провінції Латакія, що поряд з місцем падіння Су-24.

Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на інформацію від моніторингових груп та повстанців.

«Щонайменше 12 ударів з повітря були нанесені по північній частині провінції Латакія, де проурядові сили вели бої з бойовиками угруповання "Фронт ан-Нусра", що відносить сядо Аль-Каїди, і сирійськими туркменами», - повідомили в правозахисній організації Syrian Observatory for Human Rights.

Керівник групи сирійських туркменів повідомив, що ракетні удари також здійснювалися з бойових кораблів, розміщених у Середземному морі.

Нагадаємо: вранці 24 листопада винищувач ВПС Туреччини F-16 збив російський бомбардувальник Су-24М, який, як стверджує Анкара, порушив повітряний простір країни в районі кордону з Сирією та не реагував на попередження. Міноборони РФ у свою чергу заявляє, що Су-24М перебував над сирійською територією і не отримував попереджень.

Пізніше турецькі ЗМІ розмістили запис попередження російському Су-24, де чутно, як турецький пілот закликає негайно повернути на південь, оскільки вони наближаються до повітряного простору Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-