Навальний пропонує назло Туреччині визнати геноцид вірмен

Навальний пропонує назло Туреччині визнати геноцид вірмен

Укрінформ
Російський опозиціонер Олексій Навальний пропонує у відповідь на атаку Туреччини визнати геноцид вірмен.

Про це він написав у блозі на "Ехо Москви".

Навальний впевнений, що атака на Су-24 була піар-акцією Ердогана, і відповідати на неї потрібно не військовими методами, а політичними.

"У нас поки що дуже багато грізних заяв, але, як зазвичай, найбільш боєздатним військовим підрозділом виявився Россільгоспнагляд, який блискавично виявив якихось лістерій в турецькій курятині. ...звичайно, якісь серйозні санкції ми зобов'язані вжити - ще раз повторюся, Ердоган збив наш літак з міркувань піарівських і пропагандистських, а не військових або через заходи безпеки. Таке не можна спустити на гальмах, але і військової ескалації бути не повинно. Мені здається, першим нашим кроком, замість всієї цієї лицемірної фігні з куркою або туристами, має бути офіційне визнання геноциду вірмен. Момент ідеальний, міра саме політична, але для Туреччини вкрай болюча", - написав він.

Ситуацію в Туреччині Навальний назвав святом на вулиці Ердогана й описав її в термінах, які широко використовуються в Росії останнім часом для опису "перемог" нинішнього режиму в усіх сферах.

"Турецьку опозицію, яка обвинувачує його (Ердогана. - Ред.) у безпричинній атаці на російський літак, оголосили "зрадниками", а місцевий ВЦВГД, впевнений, вже готує прес-реліз "Рейтинг Ердогана побив черговий рекорд". На ток-шоу солов'ями заливаються місцеві войовничі шахраї. Нація пишається своїм військовим щитом. Піднялися з колін. Не терпітимуть принижень і ось це все, що ви чуєте по першому каналу, тільки на турецькому у виконанні місцевих фріків", - заявив російський опозиціонер.

Фото: vistanews.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-