Anonymous почали публікувати особисті дані членів ІД

Anonymous почали публікувати особисті дані членів ІД

Укрінформ
Хакери Anonymous почали кампанію з публікації особистих даних осіб, які підозрюються у зв'язках з екстремістами "Ісламської держави", оголосивши тим самим особисту війну терористам.

Про це повідомляє Independent.

"Активісти збирають дані про сайти терористів, їх акаунти в соціальних мережах з метою їх злому, видалення, а також отримання персональної інформації, яка згодом публікується", - наголошується в повідомленні.

Принаймні одне повідомлення, що містить особисті дані та домашню адресу людини, яка, за твердженням Anonymous, є вербувальником ІД в Європі, бачила редакція видання.

Хакери стверджують, що вони вже зламали і ліквідували більше 5,5 тисяч акаунтів екстремістів в соціальних мережах, а також "поклали" ряд терористичних сайтів. Anonymous називають дії, спрямовані проти членів ІД своєю найбільшою операцією.

У той же час видання відзначає, що причетність жодної людини, що став об'єктом атаки хакерів, до ісламістських угруповань не доведена у встановленому законом порядку.

Хакерська атака є відповіддю на теракти, здійснені в Парижі 13 листопада, в результаті яких загинуло 129 осіб і понад 300 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-