Поліція Ганновера не знайшла вибухівку біля стадіону

Поліція Ганновера не знайшла вибухівку біля стадіону

Укрінформ
У поліції Ганновера спростовують виявлення автомобіля з підозрілим предметом біля стадіону в Ганновері, через повідомлення про яку у вівторок було скасовано футбольний матч Німеччина-Нідерланди.

Про це, як передає кореспондент Укрінформу у ФРН, заявили на екстреній прес-конференції міністр внутрішніх справ ФРН Томасде Мезьера і міністр внутрішніх справ Нижньої Саксонії Борис Пісторіус.

«Вибухівка досі не знайдена», - визнав Пісторіус.

«Поки не підтверджуються», - прокоментував глава відомства внутрішніх справ федеральної землі повідомлення про те, що вибухівка була закладена в кареті швидкої допомоги поблизу стадіону. Ніхто, за його словами, не був затриманий за підозрою в спробі організації теракту.

Також Пісторіус назвав «зразковою» проведену спільно з МВС ФРН операцію з евакуації в короткі терміни глядачів стадіону і довго вибачався за скасований матч, кажучи, що «були вагомі підстави для прийняття такого рішення, які далося нелегко».

Нагадаємо: повідомлення про теракт надійшло тоді, коли на стадіоні ще не встигло зібратися багато глядачів. Усіх, хто купив квитки, відправили по домівках і закликали не панікувати, оскільки «немає конкретних загроз для жителів прилеглих до стадіону кварталів».

Раніше ЗМІ повідомляли, що біля стадіону в Ганновері поліцейські виявили автомобіль з вибуховим пристроєм, який було замасковано під машину швидкої допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-