Держдеп прокоментував версію ФСБ про вибух бомби на борту A321

Держдеп прокоментував версію ФСБ про вибух бомби на борту A321

Укрінформ
Розслідування катастрофи російського літака веде єгипетська сторона, яка має офіційно представити результати слідства та назвати причину катастрофи.

Так прокоментував заяву глави ФСБ про саморобну бомбу на борту літака А321 офіційний представник Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми ознайомились з доповіддю, яку зробив російський уряд про те, що стало причиною катастрофи рейсу 9268. Ми дотримуємося точки зору, це розслідування очолює єгипетська сторона, і своїх висновків щодо причини катастрофи не зробили ні ми, ні, наскільки мені відомо, уряд Єгипту", - зауважив Тонер.

Водночас, зазначив він, "ми не можемо виключати на нинішньому етапі, що найбільш вірогідною причиною катастрофи є терористичний акт – вибух на борту літака".

Представник держдепу уточнив, що Сполучені Штати чекатимуть висновків єгипетського слідства по цьому інциденту.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок директор ФСБ Росії Олександр Бортніков на нараді у президента Путіна заявив, що причиною падіння авіалайнера компанії "Когалимавіа" став "саморобний вибуховий пристрій потужністю до 1,5 кг у тротиловому еквіваленті".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-