Серед затриманих у Німеччині ймовірних терористів - дві жінки

Серед затриманих у Німеччині ймовірних терористів - дві жінки

Укрінформ
Поліція землі Північний Рейн-Вестфалія затримала трьох підозрюваних у причетності до терактів у Парижі.

Про це повідомляє n-tv.

«У Альсдорфі, недалеко від Аахена загін поліції особливого призначення заарештував трьох підозрюваних у зв'язку з Парижем», - зазначається в репортажі.

«Ми отримали відомості про те, що один із розшукуваних у зв'язку з терактами в Парижі мешкає, можливо, в нашому районі», - розповів представник місцевої поліції. Особи затриманих не розкриваються, ведеться слідство. Відомо лише, що це дві жінки і чоловік.

Поліція розшукує нині 26-річного Салаха Абдеслама, брата одного із смертників з Парижа. Відомо, що на початку вересня він не раз бував у Німеччині і Австрії.

Водночас, у тій же федеральній землі поліція перевіряє заарештованого раніше 39-річного громадянина Алжиру, який до кривавої п'ятниці нібито заявив своїм сусідам по притулку для біженців про те, що "Париж зазнає жаху і кошмару".

Федеральна земля Північний Рейн-Вестфалія вважається у ФРН «оплотом ісламістів». Найактивніші  вони в регіонах Аахен, Бонн, Менхенгладбах, Вупперталь і Бохум.

Як повідомляв Укрінформ, кілька днів тому поліцейські баварського міста Розенхайм затримали вихідця з Чорногорії, який імовірно належить до кола вбивць у Парижі. Підозрюваного, якому 51 рік, затримали в ході перевірки автомобіля на шосе Зальцбург-Мюнхен. У його машині, яка прямувала до  Парижа, було виявлено тайник, в якому той перевозив вогнепальну зброю з боєприпасами і декілька кілограмів тротилу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-