У Сербії заарештували чоловіка з паспортом, як у «паризького терориста»

У Сербії заарештували чоловіка з паспортом, як у «паризького терориста»

Укрінформ
Сербська поліція заарештувала чоловіка, який мав при собі паспорт з такими ж даними, як у тому, що знайшли біля тіла одного з терористів-смертників у Парижі.

Про це повідомляє Guardian з посиланням на джерела в поліції.

«У паспорті вказані такі самі дані - за винятком фотографії, - як і в знайденому поряд із тілом одного з нападників на "Стад де Франс"», - ідеться у повідомленні.

У сербській поліції вважають, що обидва документа є підробкою, і наразі вони працюють з французькими експертами для встановлення походження паспортів.

Французька поліція раніше знайшла паспорт на ім'я 25-річного Ахмада Алмохаммада поряд із тілом одного з чоловіків, які організували вибухи біля футбольного стадіону "Стад де Франс" 13 листопада.

Раніше стало відомо, що 7 жовтня чоловік із цим паспортом прибув на грецький острів Лерос і зареєструвався як біженець, а звідти через Сербію і Хорватію поїхав до Франції.

Проте у суботу інша людина, використовуючи паспорт із такими самими реквізитами, була виявлена в центрі для біженців у Прешові.

За інформацією джерела у сербській поліції, обидва паспорти були підроблені і були придбані в прикордонній зоні між Сирією і Туреччиною. Французька влада звернулася до сербських чиновників по допомогу, оскільки країна веде докладний облік усіх біженців, які проходять через її кордони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-