США і Франція прискорять обмін розвідданими

США і Франція прискорять обмін розвідданими

Укрінформ
Пентагон і американська розвідка видали нові інструкції для своїх підлеглих, які спрощують обмін організаційною та розвідувальною інформацією з французькою стороною на напрямі боротьби з тероризмом.

Про це йдеться в офіційному повідомленні речника оборонного відомства США Пітера Кука, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Міністр оборони Ештон Картер та директор Національної розвідки США Джим Клеппер визначили нові інструкції, які дозволять набагато легше обмінюватися інформацією оперативного планування та розвідданими з нашими французькими колегами по цілому ряду загальних питань у повному обсязі, передбаченим чинним законодавством", - зазначається в поширеному в понеділок документі.

Як зауважили в Пентагоні, це підкреслює високий рівень партнерства США і Франції в галузі безпеки та "дозволить поліпшити здатність стримувати й перемагати ворога, в тому числі, ІДІЛ".

При цьому повідомляється, що обмін розвідданими між США і Францією щодо потенційних терористичних загроз відбувався й раніше. Однак зараз цей процес буде прискорено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-