Найбільше французів загинули від куль під час концерту

Найбільше французів загинули від куль під час концерту

Відео
Укрінформ
Найбільше французів загинуло під час розстрілу невідомими озброєними чоловіками відвідувачів концерту американської рок-групи Eagles of Death Metal у клубі «Bataclan».

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили у МВС Франції.

«Найбільша кількість жертв терактів, щонайменше 82 особи, зафіксована у клубі «Bataclan» на бульварі Вольтера (одинадцятий район, на сході столиці). Кілька озброєних чоловіків увірвалися до концертної зали під час виступу групи Eagles of Death Metal і відкрили вогонь з автоматичної зброї», - сказав представник МВС Франції.

Момент нападу та спроби відвідувачів врятуватися зняв на телефон журналіст французького видання Le Monde Даніель Пенні (Daniel Psenny) близько 23:00 за Києвом. Виявилося, що свідок трагедії мешкав у квартирі напроти клубу «Bataclan». Жахливі кадри зафіксували людей, що рятуючись, змушені були ховатися за зовнішніми стінами клубу, вистрибувати та висіти у вікнах. На фоні пострілів та криків, люди намагалися допомогти пораненим та вагітній жінці.

Після завершення зйомки, одна з куль влучила у ліву руку журналіста. Близько 3:00 ранку він був доставлений у відділення невідкладної допомоги європейської лікарні Жоржа Помпіду у 15-му район Парижа. Його життю ніщо не загрожує. Разом з ним до лікарні привезли ще 30 поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-