У Канаді відкрили фотовиставку про українських військових

У Канаді відкрили фотовиставку про українських військових

Укрінформ
До Дня захисника України у Генеральному консульстві України в Торонто відкрили фотовиставку про подвиг бійців ЗСУ.

Як передає власний кореспондент Укрінформу в Канаді, світлини розміщені у залі для прийому громадян, куди мають доступ усі охочі.

«Це фото наших бійців, техніки та військових медиків. Їх зображено у бойових діях, в мирний час, на звільнених територіях. Це фотовиставка про них, про їх життя в зоні АТО, щоб ми знали їх обличчя», - розповіла т.в.о. Генерального консула у Торонто Людмила Давидович.

Всього у залі вивішено 30 фотографій, які з часу відкриття виставки подивилося вже більше 100 чоловік. «Інколи реакція відвідувачів торкає за серце, адже люди буквально моляться на своїх захисників. Дехто приходить з дітками та показує фото їм. Це приємний вияв уваги до наших бійців у зоні АТО, щоб люди знали, як вони виглядають», - зазначила т.в.о. Генконсула.

Вона також привітала усіх захисників України зі святом. «Хочу привітати усіх, хто захищає нашу державу, і найбільше - представників ЗСУ. Для мене особисто захисник України - це в першу чергу українські бійці, які зараз знаходяться у зоні АТО, це наші армійці, всі хто працює у оборонному секторі, хто зараз на передовій і в тилу. Всі, хто працює на нашу національну безпеку», - підсумувала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-