Ізраїльські міста патрулюватимуть військові

Ізраїльські міста патрулюватимуть військові

Укрінформ
В Ізраїлі на позачерговому кабінеті з питань безпеки та державної політики прийняли рішення про патрулювання вулиць військовослужбовцями.

Як повідомляє ізраїльське агентство Mako, військові патрулюватимуть вулиці ізраїльських міст разом з поліцейськими.

"Військові патрулюватимуть ті райони, де є будмайданчики, а також багатолюдні вулиці і перехрестя. Також прийнято рішення блокувати частину кварталів Східного Єрусалиму, оскільки більшість нападів арабів на ізраїльтян в останні дні сталося саме там. В окремих районах на в'їзді та виїзді в міста будуть встановлені блокпости для перевірки транспорту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у поліції не вистачає співробітників, які могли б ефективно запобігати нападів в різних містах країни.

Нагадаємо: в Ізраїлі з кожним днем зростає число терактів. Лише за ранок вівторка напади відбулися в Єрусалимі, Раанане і Холоне. У результаті чого три людини загинули, близько 30 отримали поранення.

Нова хвиля жорсткого протистояння між палестинцями та ізраїльськими силовиками триває від початку жовтня, після того, як 30 вересня глава Палестини Махмуд Аббас з трибуни Генасамблеї ООН заявив, що його країна більше не дотримуватиметься мирних угод з Ізраїлем.

1 жовтня ізраїльський прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху на сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку заявив, що Ізраїль готовий негайно відновити мирні переговори з Палестиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-