Теракти в Єрусалимі: троє загиблих та десятки поранених

Теракти в Єрусалимі: троє загиблих та десятки поранених

Відео
Укрінформ
Принаймні троє людей загинули та десятки отримали поранення внаслідок терактів в Єрусалимі, що сталися майже одночасно.

Про це у вівторок повідомляє NBC News з посиланням на місцеву поліцію.

"У результаті першого нападу двоє людей загинули та більше 15 отримали поранення, коли двоє нападників відкрили вогонь та накинулися на людей із ножем в єрусалимському автобусі", - заявили в місцевій поліції. Як повідомляється, один із нападників був вбитий, а інший затриманий.

В іншому районі Єрусалима нападник наїхав на автобусну зупинку, а потім накинувся на людей із ножем. Одна людина загинула та п'ятеро отримали важкі й помірні травми.

Атаки не оминули й ізраїльське місто Раанана, де було скоєно ножовий напад на людей, які стояли на автобусній зупинці. Потерпілий був доставлений до лікарні, а терориста побили місцеві жителі та передали поліції.

Згідно з повідомленнями, менш ніж за дві години внаслідок ще однієї атаки шестеро ізраїльтян отримали легкі або помірні ножові поранення і були доставлені до лікарні. Нападника, який намагався втекти з місця злочину, збила машина, його доправили до лікарні в тяжкому стані.

Кількість подібних інцидентів різко збільшилася після того, як ізраїльська влада обмежила доступ до мечеті Аль-Акса на Храмовій горі. Палестинці звинувачують владу Ізраїлю в обмеженні доступу до святих для них місцях.

Фото: NBC News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-