Стрілянина в університеті Аризони: один загинув, ще один у лікарні

Стрілянина в університеті Аризони: один загинув, ще один у лікарні

Укрінформ
Через стрілянину між двома молодіжними угрупованнями, влаштовану в кампусі Університету Північної Аризони, загинули один підліток, ще один потрапив з пораненнями до лікарні.

Як повідомили в п'ятницю місцеві правоохоронці, інцидент стався на автостоянці о 1:20 ночі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Два студентських угруповання вступили в конфронтацію, що переросла у фізичне протистояння. Один із наших студентів, 18-річний Стівен Джонс, дістав пістолет і здійснив чотири постріли в інших наших студентів", - прокоментував ситуацію шеф поліції університету Грегорі Фаулер.

Він поінформував, що в результаті стрілянини один зі студентів загинув на місці, іншого відправлено до місцевої лікарні.

За словами правоохоронця, ініціатор не залишав місце злочину та був заарештований без спротиву поліції. Зараз він співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, минулого тижня подібна трагедія сталася в коледжі Ампква, що в штаті Орегон, де навчається близько 3 тисяч людей. Невідомий чоловік відкрив стрілянину, вбивши та поранивши десятки людей.

Президент США Барак Обама у зв'язку з цим закликав американців натиснути на Конгрес, щоб прийняти відповідні закони про достатній контроль над зброєю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-