Франція розбомбила тренувальний табір ісламістів у Сирії

Франція розбомбила тренувальний табір ісламістів у Сирії

Укрінформ
Французькі ВПС вночі завдали нових авіаударів по позиціях бойовиків «Ісламської держави» на північному сході Сирії і має намір продовжити їх наносити.

Про це сьогодні в ефірі радіостанції Europe 1 заявив міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан.

«Франція завдала авіаударів по «Ісламській державі» у Сирії минулої ночі в районі населеного пункту Ракка. Ми це робимо не вперше і не востаннє», - сказав міністр.

За його словами, мішенню французьких багатоцільових винищувачів Rafale цього разу став тренувальний табір бойовиків. «Французькі Rafale скинули бомби на тренувальний табір, цілі були уражені. Я дякую і вітаю французьких пілотів, які брали участь у цій операції», - сказав Ле Дріан, додавши, що в операції були задіяні дві пари винищувачів. Міністр також зазначив, що за даними французької розвідки, саме у цьому таборі йшла підготовка іноземних бойовиків та терористів, чиїм завданням було не воювати у рядах "ІД", а готуватися до терактів у Європі та Франції.

Нагадаємо, що перші повітряні удари Франція нанесла по позиціях бойовиків терористичного угруповання «Ісламська держава» на сході Сирії вночі 27 вересня ц.р. Тоді французька авіація також бомбардувала тренувальний табір. Повідомлялося, що в результаті атаки було знищено до 30 бойовиків. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-