Росію треба рішуче зупинити потужними санкціями – лідер канадської опозиції

Росію треба рішуче зупинити потужними санкціями – лідер канадської опозиції

Укрінформ
Канаді слід зберегти санкції проти Росії, аби зупинити її агресивну поведінку у світі.

Про це сказав лідер опозиційної Ліберальної партії Канади та кандидат у прем’єр-міністри країни Жастін Трюдо, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми мусимо визнати, що Росія стала міжнародною дестабілізаційною силою. Вони розхитує східну Європу вторгненням у Україну, загострює ситуацію в Сирії та провокує в Арктиці. Це вимагає від Канади тримати жорстку позицію щодо багатосторонніх санкцій та бути сильним членом НАТО, аби протистояти цьому», - сказав Трюдо.

Він запевнив Україну, що Канада й надалі підтримуватиме її.

Водночас, на його переконання, роль Канади у світі останніми роками значно послабла. «Прем’єр-міністр зробив велику справу із гучного спілкування з Путіним. Але у реальності наша країна має настільки слабкий голос на світовій арені, що Путін навіть не почув, коли Харпер сказав йому забиратися з України», - наголосив лідер Ліберальної партії.

Як відомо, у листопаді на саміті G20 у Брісбені прем’єр-міністр Канади Стівен Харпер порадив російському президентові «забиратися з України». Додамо також, що 19 жовтня у Канаді пройдуть федеральні вибори, за результатами яких буде сформований новий кабінет міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-