На Земфіру поскаржилися в поліцію за концерт дворічної давності

На Земфіру поскаржилися в поліцію за концерт дворічної давності

Укрінформ
Поліція почала перевірку за заявою жителя Ростовської області, який звинуватив російську співачку Земфіру в хуліганстві на концерті 2013 року.

Інтереси заявника представляє Ярослав Михайлов з Кірова, раніше звинуватив Ксенію Собчак в образі почуттів віруючих, пише російське видання "Медуза".

"Людина, чиї інтереси я представляю, вирішив заявити в поліцію тільки зараз, тому що нещодавно він з дитиною відвідав концерт співачки в Грузії. Земфіра розмахувала українським прапором. Такі неналежні, на його погляд, дії нагадали йому про події дворічної давності і образах співачки" , - розповів Михайлов і додав, що його клієнт має намір домагатися фінансової компенсації.

Концерт Земфіри в Ростові-на-Дону відбувся 20 жовтня 2013 року, причому мало не зірвався з вини директора майданчика.

На концерті відвідувачі вели себе неадекватно і вимагали виконання старих пісень. У відповідь на крики із зали "Ромашки давай!" Земфіра нецензурно вилаялася, а потім сказала в мікрофон: "Я зараз тобі так дам, що не зможеш нести!". У фінальній композиції "Арівідерчі!" вона замість "Я ніколи не повернуся додому" заспівала "Я ніколи не повернуся в Ростов".

Нагадаємо: Земфіра, виступаючи в Грузії на фестивалі Tbilisi Open Air 2015, на сцені розгорнула прапор України, який їй передали із залу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-