Ще один «зелений чоловічок» затриманий в Кишинівському аеропорту

Укрінформ
Співробітники Генеральної прокуратури за сприяння Служби інформації і безпеки Прикордонної поліції Молдови затримали в Кишинівському міжнародному аеропорту 26-річного громадянина, який спробував ввести в країну військову уніформу з сепаратистськими знаками, аксесуари для зброї та боєприпасів, а також інші заборонені предмети.

Про це повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури Молдови, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Громадянин, який спробував ввести на територію Молдови військову уніформу з сепаратистськими знаками, аксесуари для зброї та боєприпасів, є мешканцем міста Чадир-Лунга (південь Молдови). Він був затриманий правоохоронними органами за підозрою у вербуванні найманців», - наголошується в повідомленні прес-служби.

Читайте також: На півдні Молдови завелися свої сепаратисти

Прокуратура перевіряє також інформацію про причетність затриманого громадянина до угруповання, що спробувало дестабілізувати ситуацію на півдні Молдови.

Раніше четверо громадян Молдови, також уродженці півдня країни, були засуджені до різних тюремних термінів за вербування найманців і зраду Батьківщині.

Кілька тижнів тому Служба інформації і безпеки Молдови заборонила в'їзд на територію країни кільком громадянам Росії, який спробував незаконно потрапити в країну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-