Поліція розглядає чотири основні версії вбивства Ноздровської

Правоохоронці розглядають чотири основні версії у розслідуванні вбивства юристки Ірини Ноздровської.

Про це заявив речник Головного управління Нацполіції у Київській області Микола Жукович журналістам у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз розглядаються основні 4 версії. Це її професійна діяльність, інша, більш конкретизована, - по останній справі за фактом ДТП, наступна - хуліганство і ще одна - що її (Ноздровську - ред.) хотіли згвалтувати», - заявив Жукович.

Жукович наголосив, що одна з перших версій, яку правоохоронці візьмуть на відпрацювання, стосується судової справи за фактом ДТП, якою займалася Ноздровська. 

Читайте також: Ноздровська не заявляла в поліцію про погрози

«Ми розглядали як версію вбивства її службову діяльність... Але саме ми уточнили, що саме через останню судову справу, де вона брала активну участь, напевно, сталося і це вбивство. Ми її поставили як одну із перших, щоб відпрацювати», - зазначив Жукович.

Водночас він підкреслив, що незважаючи на наявність основних версій, інші версії не відкидаються. 

Як повідомляв Укрінформ, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юристки Ірини Ноздровської. 

Ноздровська займалася справою про загибель своєї сестри - Світлани Сапатінської, яку в с.Демидів 30 вересня 2015 року насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський. 

Після смертельної ДТП Россошанського спочатку не заарештували, а відпустили під домашній арешт. 

У травні 2017 року Россошанського засудили до 7 років ув'язнення, його захист подав апеляцію. 

27 грудня 2017 року відбулося засідання Апеляційного суду Києва, який відмовив Россошанському в амністії і продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. 

Керує слідством про вбивство юристки очільник поліції Київської області Дмитро Ценов.